Directievervoer

Stijl in het verkeer.

  • Luxe limousine met privéchauffeur die geheel tot uw dienst staat
  • Hoog-gekwalificeerde, meertalige chauffeurs, vertrouwd met het Nederlandse en Europese verkeer en wegennet
  • Mercedes E- en S-klasse limousines

Directievervoer is een luxe limousine met privéchauffeur die geheel te uwer beschikking is. Zodra en zolang u dat wenst. Die u ophaalt waar en wanneer u dat nodig vindt, u brengt waar u wilt zijn en geduldig op u wacht u om naar uw volgende afspraak te brengen.

Directievervoer van Van Dommelen Personal Car Services is rust. De zekerheid van een voortreffelijke auto, een uiterst bekwame en toegewijde chauffeur voor wie uw tijd allesbepalend is en die snel, onopvallend en veilig zijn weg door het verkeer kiest. Rust die u in staat stelt u op uw werk te concentreren, op uw volgende ontmoeting of ontspannen te genieten van de wereld om u heen.

Directievervoer van Van Dommelen Personal Car Services is speciaal bedoeld voor het vervoeren van leden van directies, raden van bestuur, VIPs, hoogwaardigheidsbekleders, van iedereen die aan vervoer de hoogste eisen stelt.

Voor directievervoer heeft Van Dommelen Personal Car Service stijlvolle en comfortabele E- en S-klasse Mercedes-limousines beschikbaar.

Vraag ons om een vrijblijvende prijsopgave.

Privé chauffeur

Uw privéchauffeur. Very personal, indeed

Een privéchauffeur van Van Dommelen Personal Car Services:

  • Komt en gaat waar en wanneer u wilt
  • Is een professionele, hoog-gekwalificeerde en zeer ervaren chauffeur
  • Is representatief en voorkomend
  • Is meertalig
  • Is discreet

Uw eigen vertrouwde auto, maar niet de tijdverslindende rompslomp van het verkeer? Een privéchauffeur van Van Dommelen Personal Car Services komt naar u toe en rijdt uw auto naar de bestemming(en) die u wenst, zodat u zelf uw aandacht aan andere zaken kunt besteden. Na afloop van uw bezoek staat uw privéchauffeur met uw auto klaar om u naar uw volgende bestemming te rijden.

Een privéchauffeur van Van Dommelen Personal Car Services is een vakman. Een hoog-gekwalificeerde en representatieve bestuurder die volledig tot uw dienst staat. Even vertrouwd met het drukke stadsverkeer als met de snelweg. Net zo thuis op de weg onder lastige weers- en verkeersomstandigheden als op een zonnige zomerdag. Gespitst op het vermijden van situaties die voor u uw gezelschap bezwaarlijk kunnen zijn. Een privéchauffeur is bovendien een heer, niet alleen in het verkeer maar ook in zijn optreden naar u en uw relaties.

U huurt een privéchauffeur voor een of meer dagdelen.